2012. augusztus 10., péntek

8. fejezet – Boldog 18. Szülinapot Kislányom!


( A rész olvasásához ezt a zenét ajánlom Jason Walker - Echo , ha lejárna indítsátok el újra :) Én ezt hallgattam és szerintem passzol hozzá :))


Csatangoltam London utcáin, fogalmam nem volt merre megyek. Már besötétedett én pedig egy parkban kötöttem ki. Leültem az egyik padra és zokogtam. Kiskoromban mindig azt képzeltem, hogy ha kikerülök az árvaházból remek életem lesz. Lesz egy kisebb lakásom, amiben boldogan élek. És tessék, most egy parkban ülök és nincs otthonom sem családom. Mi lesz velem? Pedig olyan sokat harcoltam, és ez lett a vége? Az utcán fogok lakni? Istenem! Kezeim közé temettem az arcomat. A sok sírástól annyira kifáradtam, hogy észre sem vettem mikor aludtam el a padon.

Szegény Lilly-t nagyon kifárasztotta a sok sírás. Valamikor éjfél körül aludhatott el. Reggel az emberek megvető pillantásokkal mentek el mellette. Senki sem sajnálta meg szegényt. De miért? Szép lány és nem érdemel ilyen sorsot. Amikor Lilly felébredt nagyon szédült, de mivel nem volt pénze ételre megfogta a gitárját és a cuccait majd elindult. Az egyik forgalmasabb utcán leült a földre, elővette a gitárt és elkezdett játszani rajta. Csodálatos hangjával elárasztotta az utcát. Egy két ember megállt neki és dobott be némi aprót, de nem túl sokat. Annyi épp elég volt, hogy estére némi enni valót vehessen magának. Holnap lesz 18 éves és az utcán tölti a szülinapját. Nagy bolyongásban ismét egy parkhoz tévedt, leült egy padra és gitározni kezdett. Később eltette a gitárját és elfeküdt a padon.

Gyönyörű álma volt. Látta a barátait, a családját, a szüleit és a One Direction-os fiúkat. A születésnapját ünnepelték. Csak úgy csillogott a szeme, amikor meglátta a szüleit. Hatalmas bulit csaptak egy hatalmas szórakozó helyen.
-          Kislányom, nagyon boldog születésnapot! – ölelte meg az anyukája. Annyira jól esett neki az édesanyja kezei között lenni. – Nagyon szeretlek gyönyörűségem.
-          Köszönöm szépen. Olyan jó hogy itt vagytok velem.. – sírt a lány.
-          Úgy elszállt ez a 18 év. Se perc alatt abból a szeplős szőke kislányból egy gyönyörűséges hercegnő lett.
-          Jajj ne sírj te butus. – ölelte magához testvérét Nath. – Hiányoztál prücsök.
-          Te is nekem. Jól vagy? Ugye nincs semmi bajod?
-          Nem minden okés. Az életem a legjobb kerékvágásban megy, de te és anyáék nagyon hiányoznak.. – Nath most nem úgy néz ki mint a valós életben hisz valóban ő Louis Tomlinson..
-          És te veled mizujs? – érdeklődött a bátyus.
-          Hát ha velem lennétek minden jobb lenne, de sajnos ez nem jön össze…
-          És az énekkel hogy állsz? – érdeklődött kedvesen a boldog anyuka.
-          Éneklek..
-          Múltkor velünk énekelt. Hát mit is mondjak gyönyörű hangja van.. – áradozott a bongyor Harold gyerek.
-          Na azért ne túlozzunk. – kacagott Lilly.
-          Ez nem túlzás. Így igaz kicsim. – ölelgette Niall a barátnőjét. – Csodálatos hangod van és jobb lenne, ha nem titkolnád el a nagyvilág elől.
-          Felejtsd el. Nem fogok a nyilvánosság elé állni, tudjátok hogy nincs bennem ennyi bátorság.

-          De most jöjjenek az ajándékok és a torta. – ujjongott Niall és Louis, amin mindenki csak nevetett. Lilly szép sorjában bontogatta az ajándékait. Az 1D-s fiúktól egy Laptopot kapott mivel nincsen saját gépe( még mindig.) A bátyjától egy telefont, míg a szüleitől egy kocsit kapott a szőke démon. Lilly úgy gondolja, hogy ezek az ajándékok mind feleslegesek számára, hisz neki már az egy csoda hogy a családjával lehet. Hisz elég rég nem látta őket, és most magához szoríthatja a rég elvesztett családtagjait.
-          Tudod Lilly, szeretném ha ezt elfogadnád. – mosolygott Niall az ünnepeltre. A lány félve vette el az ajándékdobozt. Óvatosan kinyitotta, amikor meglátta az ajándékot potyogni kezdtek a könnyei.
-          Köszönöm Niall…ez..ez..egyszerűen gyönyörű. – a Smith lány alig talált szavakat. Egy szív alakú medál volt a díszdobozban. Egyik oldalára „ I love you” volt gravírozva a másikra pedig „ Niall + Lilly”. Hát nem aranyos gesztus? De Niall-nak is volt egy ugyan ilyen nyaklánca amit soha nem fog levenni magáról.
-          Nincs mit. Örülök, hogy ha tetszik. –mosolygott az ír gyerek. – Szeretlek picim.
-          Én is szeretlek Nialler. – kéz a kézben sétáltak el a tortáig. Annyira boldogak voltak. Miután Lilly elfújta a 18 gyertyát a tortán folytatódott a buli. A srácok énekeltek pár számot, majd a helyüket felváltotta egy nagyon menő DJ. Mindenki fantasztikusan érezte magát. Lilly és Nath is nagyon jól meg voltak. Ez hiányzott a lány életéből, hogy ismét a bátyjával lehessen és a szüleivel. Mindenki felszabadult volt még a sajtó sem zavarta meg őket. Lilly mindig is ilyen születésnapról álmodott és most megvalósult számára. De mi lesz akkor ha felébred? Vajon elkeseredik hogy az egész csak egy borzasztó álom volt?

Míg Lilly csodálatos álmát álmodta, addig Londonban leszakadt az ég. Szegény lány már teljesen elázott és átfázott. Hogy lehet, hogy nem észleli az esőt? Szegény álmában is vacog.
Szerencsére éppen arra járt egy nagyon segítő kész fiatalember. Egy olyan srác, aki megmenti Lilly életét. Olly Murs ( a srác a történetben 22 éves, és eléggé híres szerkmegjegyz.) épp arra sétált, amikor meglátta a lányt a padon. Először nem tudta mit csináljon, majd oda ment a lányhoz és keltegetni kezdte.
-          Hé, kislány! – rázogatta Olly Lilly-t. De nem reagált. Ahogy látta már teljesen átfázott és a homloka is tűz forró volt. Felkapta a lányt és a gitárját majd elvitte a kocsijáig. Elfektette a hátsó ülésen és a kórházig hajtott vele. Ott felvitte a sürgősségire majd egy csoport orvoshoz vitte.
-          Kérem doktor úr. A parkban találtam teljesen átfázott. – az orvosok azonnal hoztak egy betegágyat és elvitték megvizsgálni.
Az orvosok rengeteg időt töltöttek a lánnyal így a srác nem tudta megvárni. Elment és otthagyta. A kórház dolgozói semmit sem tudtak a lányról, mert semmi irat nem volt nála. Sem név, semmi cím de még e4gy telefon szám sem. Egyetlen képet találtak nála de arról sem tudták meg hogy ki lehet ez a rejtélyes idegen.
Szegény lány a születésnapját egy kórházban tölti, tüdőgyulladással, mellesleg a torka is begyulladt. Miért pont vele történik ilyen?

*

Eközben Louis és a többi srác már majdnem kész vannak az új lemezzel. Nagyon sokat dolgoznak a stúdióban hogy tényleg ez legyen az év CD-je. A répás gyerek csak Lilly-re tud gondolni. Ma van a születésnapja és nem tud róla semmit. Vajon mikor hagyja el az árvaházat? Elfogadja azt a pénzt amit ők ajánlottak fel neki, vagy makacs lesz és vissza utasítja?
De Niall is sokat gondol arra a lányra aki elrabolta a szívét. Szerencsére ott volt a fotósuk és készítettek egy közös képet. Azóta is azt nézegeti a telefonján. Szegény szöszi nagyon beleszeretett abba a lányba. Nemsokára haza mennek, és újra láthatja a szép arcát és gyönyörű szőke haját. De vajon meddig?
Ugorjunk vissza a mi szívtipró Louisunkra. Nem tudott már várni elvonult a szobájába és a laptopján megkereste annak az árvaháznak a számát amiben Lilly él. Nem ment neki olyan könnyen de aztán megtalálta. Bepötyögte a telefonjába és várt. A harmadik csörgésre vették fel a telefont. Szépen bemutatkozott és a zárdavezetőt kérte a telefonhoz.
-          Miben segíthetek Tomlinson úr? – kérdezte barátságosan az apáca.
-          Tudja anyám csak az érdekelne hogy beszélhetnék-e Lilly-vel… - tapogatózott Louis.
-          Hát fiam. Rossz hírrel kell hogy szolgáljak. A lánynak el kellett hagyni az árvaházat 2 napja..
-          De hát miért? – értetlenkedett a csíkos pólóban feszítő énekes.
-          Tudja kisfiam egy két árva került hozzánk, nem volt elég hely nálunk és mivel pár nappal később el kellett hagynia az árvaházat így őt küldtük el..
-          ÉS mi van most vele?
-          Azt még meg kell jegyeznem, hogy a pénzt nem fogadta el amit maga ajánlott fel. Azt mondta, hogy ebből a pénzből az árváknak vásároljunk ételt és új ruhákat valamint a kolostort renováljuk.
-          És most mi van vele? Van fedél a feje felett? – Louis nagyon megijedt. A szemei előtt látja ahogy a szívéhez közel lévő lány az utcákat rója és koldul.
-          Nem tudjuk.. Nem is jelentkezett azóta. De erős lány, nem lesz semmi baja..
-          Én féltem őt anyám.. Ha bármit meg tudna róla kérem szóljon nekem..
-          Rendben fiam. Ahogy látom nagyon a szíveden viseled szegény leányzó sorsát. Hisz nem csekély összeget ajánlottál fel neki..
-          Nem tudom miért de fura  érzés van a mellkasomban ha rágondolok vagy ha meglátom.. De most ne haragudjon anyám, de vissza kell mennem a stúdióba.
-          Megértelek , menj csak. El vagy foglalva. De ha vissza tértetek Londonba kérlek gyere be hozzám.
-          Rendben. Megígérem hogy elmegyek. Viszlát anyám. – miután letették a telefont Louis kétségbeesett. Már a felvételnél sem tudott összpontosítani, folyton újra kellett kezdeni miatta. Senki nem értette mi történhetett vele csak ő maga. Hazza sem tudta kiszedni legjobb barátjából. 
Nagyon félti Lilly-t. A szemei előtt van hogy ott fekszik egy padon és az emberek csak megvető pillantásokat küldenek felé. Félti szegényt. Mi lehet vele? Most azonnal haza utazna, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól van. De nem lehet..még 1,5 hétig itt vannak, Svédországba utána pedig valami díjátadóra kell menniük Magyarországra. De miért? Ismét rossz hangulata lesz. Eszébe jut a családja akivel nyaralt a kicsike országban. A húga akivel homokvárat épített és mindig szeretgették egymást. Nemsokára a testvérének is születésnapja lesz, csak nem emlékszik, hogy pontosan mikor. Vajon élhet még az ő kicsi húga? Mikor láthatja őt újra? Ha Lou megtudja, hogy ki is az ő pici hugicája ugyan így tekintene Lilly-re? Ki tudja, de egy biztos valahogy ki kell derítenie mi van a lánnyal.. már csak az a kérdés hogyan.

6 komi és jön az új rész :))

7 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett megint! siess a folytatással:) xx

    VálaszTörlés
  2. omg nagyon jó rész lett. és ez a szám is nagyon tetszett amit ajánlottál. hamar hozd a kövit. :D

    VálaszTörlés
  3. Sziia!
    Nekem nagyon tetszett ez a rész is..:) Képzeld el Olly az egyik kedvenc énekesem szóval főként örülök ennek a résznek :) Az a szám amit hozzá ajánlottál rettenetesen tetszett:) Már kíváncsian várom hogy alakul Lou, Niall, Lilly és Harry kapcsolat.. :)
    légyszi siess a következő résszel :))

    VálaszTörlés
  4. Szia, most kezdtem a blogot nagyon tetszik*-* és nem lehetne h az én komim 3-mat ér???:D
    mindegy egy próbát megért :D hamar kövit!!*-*

    VálaszTörlés
  5. http://1dboysvsgirls.blogspot.sk/ meglepetés:)

    VálaszTörlés
  6. szupi lett siess a kövivel :)xx

    VálaszTörlés
  7. imáádom!!
    várom a következőt!! :)

    VálaszTörlés