2012. július 20., péntek

3. rész - Valóra vált álom?



Karácsony van. Lilly eszébe jutott az utolsó karácsonya. Annyi mindent kapott a szüleitől, temérdek ajándékkal lepték el őt és a testvérét. Együtt díszítették fel a karácsonyfát, sütit sütöttek és együtt volt a család. Még a nagymama, az unokatestvérek is ellátogattak a családhoz. Lilly-nek nagyon hiányzik a régi élete, a képet amit az édesanyja adott neki a pénztárcájában tárolja. De lemásoltatta, így egy kép az éjjeli szekrényén is megtalálható. Minden nap, amikor felkel, ránéz a képre, ez ad neki erőt ahhoz, hogy folytassa az életét.
Ma érkezik a One Direction, a szíve mélyén úgy érzi hogy nagy fordulatot fog venni az életében ez a találkozás. A szőke démon próbált csinosan felöltözni, de még sem olyan kihívóan. Eszébe jutott ismét a testvére, ma van a születésnapja. Ma lett 20 éves.
-          Boldog születésnapot Nath. Bárhol is vagy, remélem nagyon boldog vagy és rendesen megünnepled a 20. születésnapodat. – gondolta magába Lilly.

-          Felkészültél az érkezésre? – ugrált Alex.
-          Ki ne készülne fel te okos? – nyugtatta a lányt Elena. – De kérlek, vegyél levegőt.
-          Jóó, okéss. – duzzogott Lexi.
-          Am mi történt csajszi? Olyan szomorúnak tűnsz. – simogatta a vállamat Kim.
-          Minden rendben van, csak egy picit eltöprengtem. Tudjátok, ma van a tesómnak a születésnapja. Semmit nem tudok róla. Vajon él még? Boldog az új családjával?
-          Jajj ne szomorkodj Lil. Gondolj a jóra. Ma karácsony van, és ellátogat hozzánk 5 szex isten, hogy szórakoztasson minket. Hát nem szuper?
-          Csak tudjátok rohadt szar érzés, az hogy semmit sem tudok a testvéremről. Annyira hiányzik nekem. – nem tudom miért, de elkezdtem sírni. De szabályosan bőgtem. A lányok körém gyűltek és jó szorosan magukhoz öleltek. Olyan jó érzés volt, jó tudni, hogy vannak barátaim, akikre bármikor számíthat az ember.

Lilly egy kicsit ideges volt, hisz nem mindig találkozik olyannal, akik ennyire nagy benyomást kelltettek az életére. Ha nem lennének, ezek a fiúk lehet hogy sehol nem lenne ez a szőke lány. Erőt adtak neki a dalaikkal és a poénjaikkal. Ott állt a barátnőivel és várta, hogy az 5 srác fellépjen a színpadra. A kezei már izzadtak, rettenetesen izgult.. de a srácok még sehol sem voltak. Úgy érezte hogy nem fognak eljönni, cserben hagyták őket.

*

Eközben Louis bágyadtan feküdt az ágyán. Semmi kedve nem volt a koncerthez. De tudta hogy ha most nem megy el, cserben hagy egy csomó árvát aki arra vár hogy énekeljen nekik. De a srácnak semmi kedve nem volt felkelni. De nem értem hogy miért.. Hisz ma van a születésnapja, ma lett 20 éves ráadásul karácsony is van. Louis azt a macit szorongatja a kezében, ami miatt az utolsó éjszaka édesapjával veszett össze. Az apja nem is hagyta Londonban, bent volt a kocsiban. Minden este ezzel a macival alszik el, ez az egyetlen emléke a régi családjáról és egy kép, amit rejteget a mostani szülei és mindenki más elől.

-          Louis, gyere már! – húzott ki az ágyból Hazza.
-          Nem, nem megyek. Hagyjatok békén. – durcáskodtam.
-          Nem lehet, ez az utolsó állomás. Várnak ránk az árvák. Gyere már. – húzott most már Liam is.
-          Kérlek Lou. Ez az utolsó. Miért nem akarsz jönni? – kérdezte a szöszi.
-          Mert nem. Zárjuk le a témát! Világos? – duzzogtam és a fejemre húztam a takarót.
-          Nem! Felöltözöl és eltolod a nagy seggedet a kocsiig. Ott felvidítjuk az árvákat és haza jöhetsz. Utána duzzoghatsz vagy depizhetsz de most gyere! – a Zayn gyerek nagyon beidegesedett. De akkor sem akarok elmenni. Elegem van az árvaházakból. Soha nem fogom megtalálni a húgomat, csak elszomorodok.
-          Kérlek Louis! Könyörögöm. – Hazza térden állva könyörgött.
-          Gondolj az árvákra. – tanácsolta Niall. – ÉS ott az a csaj akivel duettezni fogsz, őt sem hagyhatod cserben. Mit fog gondolni rólad? – ezen elgondolkoztam. Nem lehetek akkora rohadék hogy cserben hagyom azt a csajt. De akkor is rohadt szar érzés betérni egy árvaházba, azok után amik velem történtek. Az az eltelt pár nap is pocsék volt számomra. Mi lehet most a húgommal. Csak ő jár a fejemben. Élhet még szegénykém? Végül beadtam a derekamat.
-          Jó de csak azért megyek mert azzal a csajjal duettezek. Különben nem tudnátok rá venni.
-          De mégis miért? Ebben a 4 hétben tiszta depis vagy..  elárulnád mi bajod van? – faggatott a legjobb barátom.
-          Hagyjatok békén. Felöltözök és mehetünk. Jó? – flegmáztam. Nem volt szándékos, de nem akartam elmondani nekik hogy mi is történt velem 7 teljes éve.
-          Nem, nem menekülsz. Ha hazajöttünk mesélni fogsz. Ez így nem mehet tovább. – vágta a képembe Harold. Igaza van, de nincs erőm elmesélni nekik az élettörténetemet.

-          Látod már fél órát késtünk. És ki miatt? Had találjam ki.. – vakargatta a tarkóját Liam. -  Miattad Louis.
-          Mit fogsz mondani nekik drága barátom? – kérdezte morcosan Harold szegény Louis-tól. – „ JAjj bocsika csak nem volt kedvem eljönni” vagy mit?
-          Elég lesz. Nem kell a veszekedés! – próbálkozott rendet tenni a kis szőke ír gyerek. – Nem kell a veszekedés. Lou-nak ma lett 20 éves és még karácsony is van. Mi lenne, ha meghittebb lenne a hangulat?
-          Igazad van, de akkor is meg kell beszélnünk! – szította tovább a tüzet a barna bőrű Malik fiú.
-          De nem most mert megérkeztünk. Vegyétek fel az álmosolyt és irány a tornaterem. – szólt hátra Paul a menedzserük.

Amikor a fiúk beértek a tornaterembe a műmosolyt felváltotta az igazi mosolyuk. Nagyon megörültek amikor meglátták a sok árva csillogó szemét. Ismét boldogságot okoztak egy csomo gyereknek. Harry el sem tudná képzelni magát árvaként. Ha nem lenne, az anyukája ő bele őrülne. Rettenetesen szereti a mamáját. Itt van a kis kócos hajú Payne fiú. Ő is imádja a családját. Nem tudná elképzelni az életét nélkülük, hisz ez érthető hisz szerető családban nőtt fel..
A fiúk szépen köszöntötték az árvákat majd belekezdtek a koncertbe. Stand Up-al kezdtek, majd ezt követte a Na na na, az I wish, a Torn, a Moments, a One Thing, majd az Up All Night. A dalok között a fiúk néha elsütöttek egy két poént. Niall egy kicsit körbe nézett a tömegen és kiszúrt egy nagyon széplányt. Abban a pillanatban rabul ejtette a szívét. Soha nem érzett még ilyen késztetést arra, hogy megismerje.
Eközben Louis is a tömeget pásztázta a szemeivel csak ő más miatt. A húgát kereste. Azt a duncus, hosszú hajú, szeplős lányt. Csak egy baj volt. Lilly már nem kövér, nincsenek szeplői és rövidebb lett a haja. A testvére ott állt a közönség soraiba és izgatottan várta a következő dalt.
-          Most egy meglepetés szám jönne. – kezdett bele a nagyon csinos Liam fiú…
-          Pontosan. – helyeselt Harold.
-          Van egy lány aki 1; nagy rajongónk, 2; ez az utolsó karácsonya ebben az árvaházban. Az apácák úgy gondolták hogy ez a hölgy énekeljen el velünk pár számot. Ez a lány nem más mint…. Lilly. – Louis nagyon felszabadultan kezdte el mondanivalóját.

*

Lilly végig tombolta a koncertet ( már amennyire a helyzet engedte). El sem tudta képzelni, hogy ilyen jók lehetnek a valóságban. Most is poénkodtak, nevettek és hülyítették egymást a színpadon. Louis olyan furcsának tűnt, nem volt olyan felszabadult, mint eddig. Lassan egy órája ment a koncert amikor Liam bejelentette, hogy van egy meglepetésük.
-          Van egy lány aki 1; nagy rajongón, 2; ez az utolsó karácsonya ebben az árvaházban. Az apácák úgy gondolták hogy ez a hölgy énekeljen el velünk pár számot. Ez a lány nem más mint…. Lilly. – amikor ezt Louis kimondta fagyott lett a hangulat. Lilly-nek elakadt a lélegzete.
-          Merre van ez a lány? – pásztázta a közönséget Zayn.
Mindenki Lilly-re nézett, aki még mindig a sokk hatása alatt állt. Vajon most teljesül az álma? Duettezik valamelyik taggal utána pedig még egy közös dalt is elénekelnek? Ez tényleg igaz vagy csak álmodja? Arra is gondolt mi van akkor, ha most fogják felfedezni? Tényleg teljesül minden álma? Valaki csípje meg hogy elhiggye ezt az egészet.

6 komi és jön az új rész :))

6 megjegyzés:

  1. nagyon jó nagyon tetszik :) remélem Lilly és Louis megismerik egymást :) gyorsan a kövit! :)

    VálaszTörlés
  2. jaj nagyon tetszik:) imádom! folytasd ;) xx

    VálaszTörlés
  3. ez valami nagyon jóóó *-* csak így tovább! ;D siess a kövivel :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon-nagyon jó lett ez is légyszi siess a kövivel!:)

    VálaszTörlés
  5. Szupeer! :D Nagyon tehetséges vagy! Csak így tovább! Folytatást!! :D

    VálaszTörlés
  6. nagyon király ...imádom...léci ma még legyen rész :)) *-* ♥♥

    VálaszTörlés