2012. július 23., hétfő

5. rész - Váratlan vendég

Sziasztok! Bocsi hogy csak most hozom, de nem volt időm megírni.:)
Mint tudjátok a fiúk ma 2 évesek..:) Reméljük még sokáig boldogítanak minket..:)
Nem szeretném szaporítani a szót..:)
Jó olvasást nektek :)





-          Hát te? – dadogta a lány… - Mit keresel itt?
-          Úgy gondoltam eljövök hozzád. Szeretnélek jobban megismerni. – a srác nem nézett a lány szemébe tán szégyellte magát, nem tudom.
-          Tényleg? – Lilly nagyon furcsállta a dolgot. Egy sztár ide jön hozzá senkihez, csak hogy jobban megismerje. Vajon csak sajnálatból? vagy tényleg meg akarja ismerni?
-          Igen. Miért olyan hihetetlen ez? – mosolyogott a srác. – Van, itt valahol egy olyan hely ahol csak ketten lehetünk? Nem szeretném, ha zavarnának minket.
-          Persze. Van egy hely ahova még senkit nem vittem el. Remélem tetszeni fog. – Louis és Lilly egymás mellett sétáltak szótlanul. Amikor odaértek a titkos helyre leültek az egyik fa tövébe. Csodálatos kilátás tárult a szemük elé.

-          Szóval miért is jöttél? – kérdeztem tőle. Tényleg nagyon érdekelt, hogy Louis Tomlinson miért jött vissza 3 héttel a koncert után. Biztos van jobb dolga, is mint hogy velem legyen.
-          Tán baj hogy itt vagyok? – nézett rám szomorúan, de a szája szélén motoszkált ott egy buja vigyor.
-          Nem dehogy is, csak meglepett, hogy ide jöttél. – nem mertem a szemébe nézni. Valami furcsa érzés kerített hatalmába. Mi lehet ez? Talán bele szerettem Louis-ba?
-          Én is meglepődtem magamon. Csak beszálltam a kocsimba és ide jöttem. Tudod, jobban meg szeretnélek ismerni.
-          Mit szeretnél tudni rólam? – mosolyogtam.
-          Azt hogy mi történt veled.. Mióta vagy itt.. érted nem? – fürkészte a tekintetemet.
-          Tudod ebben az árvaházban nem régóta vagyok. 3 éve hoztak át ide, hogy korombeliekkel legyek. 10 éves voltam, amikor a szüleim sajnálatos módon meghaltak. Nagyon szerettem őket, az életemnél is jobban. Volt egy bátyám is, akit szintén elveszítettem egy másik napon. Rettenetesen hiányoznak.
-          Hogy halt meg a bátyád? – ez a kérdése elég rosszul esett. Nem tudtam mit mondjak, hisz magam sem tudom.
-          Nem tudom hogy meghalt-e. Nem láttam 7 éve. Tudod elég rossz érzés az hogy van valahol egy bátyám és semmit nem tudok róla. Olyan rossz ez az egész. Tudod, alig van másfél hónapom és el kell költöznöm. Fogalmam  sincs mi lesz velem, és hogy élem túl a kinti életet. – nem tudom miért, de elkezdtem zokogni. Az elején még vissza tartottam, de aztán nem ment.
-          Csssss… nyugodj meg. – oda jött mellém, és a hátamat simogatta. Én pedig a mellkasába fúrtam a fejemet, eláztattam a csíkos felsőjét. Olyan jó érzés volt a közelében lenni.
-          Tudod milyen rohadt szar érzés? – néztem bele a szemébe. Ő csak a fejét rázta. – Annyira egyedül érzem magamat. Tudod az is borzasztó, hogy a rokonaim is elhagytak. Itt hagytak az árvaházban mit sem tudva rólam.. Nem is érdekeltem őket.
-          Ne bolondozz. Nem lehetséges, hogy nem tudták hogy merre vagy? – kérdezte tőlem miközben a hátamat simogatta, tényleg együtt érző volt.
-          Nem, közölték velük, de nem akartak engem meg a bátyámat ott hagytak. A bátyusnak sikerült kiszabadulnia, mert elvitte egy család..

*

Louis szomorúan hallgatta Lilly élettörténetét. Elég érdekes volt hisz annyira ismerősnek tűnt neki ez az egész. De nem tudta miért ennyire ismerős neki ez az egész. Hallgatta, ahogy a lány keservesen mesél a családjáról. Nem tudta mit tegyen, hogyan vigasztalja meg szegényt.
-          Már tudod hol fogsz lakni miután itt kell hagynod az árvaházat? – kérdezte tőle a Tomlinson fiú.
-          Nem. – rázta a fejét a csajszi. – Fogalmam sincs. És ez is rettenetesen lehangol. Mi a fenét csinálok ha nem lesz szállásom? Az utcán lakok? – ismét zokogott a lány. Louis alig tudta megvigasztalni. Gondolkozott a legjobb megoldáson, de semmi nem jutott eszébe.
-          Mit szólnál hozzá ha hozzánk költöznél? – vetette fel ötlet gyanánt de ő sem gondolta végig mit mond.
-          Micsoda? De mégis hogy gondolod ezt, hogy én egy senki majd pont veletek fogok lakni? – kapta fel a vizet Lilly. – Mit szólna a külvilág, meg a rajongóitok és persze a barátnőitek? Kizárt!
-          Nyugi Lilly. Ne vedd magadra. Csak egy ötlet volt. Nem mehetsz ki az utcára, ezt te is érzed.. nem vagy csöves..
-          Tudom. Ez van. Nem tehetek mást, csak valami csodára várhatok.
-          Mit szólnál ahhoz hogy ha támogatnánk téged egy kis pénzzel? Szerintem a srácok is benne lennének a dologba..
-          Na ezt meg ne halljam. Megoldom. Nincs szükségem a segítségetekre.
-          Na de…
-          Nincs, de. És most el kell menned. Nem lenne szabad itt lenned. Szóval, örülök hogy benéztél. Sziia. – a lány felugrott a fa alól és elrohant.
Miért fogadta így Louis segítségét? Miért nem örül annak, hogy talán megoldódna a problémája? Louis még tűnődött a fa alatt..nem tudta mi lehetne a legjobb megoldás Lilly számára. De vajon miért akar segíteni egy olyan lánynak akit szinte nem is ismer? Nem értette. Felállt a fa alól és egyenesen az igazgató irodáig sétált. Szerencsére minden tanulónak órája volt így nem látták meg. Az igazgatónő eléggé furcsállta a popsztár meg jelenését, és kíváncsian hallgatta mondani valóját.
-          Szóval, nézzük hogy jól értem-e . – kezdte az apáca. – Te szeretnél felajánlani x összeget az egyik árvánknak. Amit fel tud használni az új élet reményében? – kérdezte zavartan.
-          Pontosan ahogy mondja. Ezt a lányt nagyon megkedveltem/ kedveltük és nem szeretnénk ha rossz sorsra jutna a távozás után. – magyarázta a Tomlinson fiú.
-          És ki lenne az a lány? Ki nyerte el annyira a maguk tetszését, hogy ekkora összeget ajánl fel a számára?
-          Lilly. Akivel a duettet énekeltem karácsonykor. Gyönyörű hangja van, és maga a lány is nagyon szép. De nagyon makacs is. Amikor felvetettem az ötletet nem fogadta el, egyenesen elutasított. Ezért gondoltam erre a névtelen adományozásra, így talán megenyhül és elfogadja..
-          Hát nem tudom Louis. Isten vajon örülne egy ilyen adagozásnak? Mivel az alany nem nagyon akarta elfogadni? – vacillált a rendfőnök asszony.
-          Kérem. Nem szeretném hogy bármi baja essék a lánynak. A kinti világ egy ilyen lányt csak eltiporna…
-          Rendben, köszönöm szépen. – felállt és kezet ráztak, Louis mellékesen egy csókot is nyomott az asszony kezére.  
-          Én köszönöm. De most mennem kell. A pénz a héten hozza egy futár. És kérem ne mondja meg Lilly-nek kitől van a pénz.
-          Rendben. Ez egy nagyon aranyos gesztus magától. Isten áldja meg ezért a jó cselekedetéért.
-          Viszlát! – Louis sietősen távozott az árvaházból. Kocsijába ülve nagyot sóhajtott.
Egyáltalán nem érti magát miért hagyott ott ekkora összeget egy olyan lánynak akit szinte nem is ismer. Mi a fene ütött a kobakjába?

Eközben Niall fejében egyetlen egy lány képe rajzolódik ki. 3 hete csak rajta gondolkozik, és a hangja csilingel a fülében. Miért nem tudja kiverni a buksijából? Talán bele szeretett abba a szőke démonba? De úgy sincs esélye hisz ahogy karácsonykor is látta Harry barátja kivetette rá a hálóját. És ha Harold egyszer beindul akkor ki tudja milyen messze megy el.
De ő nem adja fel. Meg szeretne ismerkedni a lánnyal. Bármi áron. De mégis hogyan? Nem mehet csak úgy oda az árvaházba.. Ki kell tervelnie valamit, de mégis mit? Niall gondolkozását egy SMS szakította meg.

„10 perc múlva megbeszélés a nappaliban. Ne késs!”

A menedzserük volt de mégis mit akarhat? Mi lehet olyan fontos hogy nem lehet késni? A fiúk ott ültek a nappaliban és várták Pault.
-          Ti tudjátok mit akar? – kérdezte a többieket a Styles fiú.
-          Nem tudom de remélem hogy siet. Van jobb dolgom is.. – durcázott Zayn – Még nem készült el a séróm. Mi lesz ha hülyén szárad meg?
-          Ne hisztizz. – nevetett Liam. – Egyébként valami nagyon fontos lehet ha ennyire sürgetett minket.
-          Figyeljetek már itt is van. – Paul sietősen csapta be maga mögött az ajtót. A fiúk kíváncsian várták a nagy bejelentést. Nem tudták mire számítsanak. De érezték hogy semmi jó nem sülhet ki belőle.  
-          Figyeljetek srácok, valamit sürgősen meg kell osztanom veletek. Sajnálom hogy csak most szólok de holnap….

10 komi és jön az új rész :) 

7 megjegyzés:

  1. menj máárrrr :D nagyon gyorsan a kövit!!!!

    VálaszTörlés
  2. nagyon imádom :)) *-* gyorsan hozz kövi részt...remélem gyorsan össze gyülik ...egyik kedvenc blogom lett ..♥♥ remélem még sok rész lesz ;)

    VálaszTörlés
  3. ahhh, mért mindig a legizgalmasabb résznél van végeee?? :D Folytatást!!

    VálaszTörlés
  4. Hékás...ez nem ér!Amùgy imádtam^^Pls siess:)

    VálaszTörlés
  5. Légyszii mondd hogy ma folytatod? (: nagyon jó (:

    VálaszTörlés