2012. július 16., hétfő

Előszó


Szeretném ha írnátok egy két komit hogy mit gondoltok a történetről..:) 
Ha minden jól megy holnap már fent lesz az első rész :))
Puszi :)


Tudjátok ti milyen érzés az amikor az ember úgy kel fel az ágyában hogy nem tudja mi lesz vele fél év múlva? Tudjátok ti milyen egy árvaházban kelni? Nincsenek szüleid és a testéred bárhol lehet a nagyvilágban? Milyen érzés az hogy kiskorodban kitaszítanak a korodbeliek?
Történetem főszereplője Lilly ezeket mind átélte.Ő egy olyan lány aki 10 évesen került be egy London melletti árvaházba amikor szülei súlyos autóbalesetet szenvedtek. Lilly és fiú testére aki mindössze 2 évvel idősebb nála be került egy árvaházba. De a srácot hamar örökbe fogadták, de a kislány nem kellett nekik. Azt mondták egy fiúra van szükségük mivel a sajátjuk sajnálatos módon elhunyt. A fiú kérte, sírva könyörgött a családnak, kérte hogy a húga had tartson velük. Nem akarja elveszteni őt. Ő az aki megmaradt a családból. De ők nemet mondtak. Szegény lányt ott hagyták az árvaházban. A báty oda hajolt húga fejéhez és forró csókot nyomott a homlokára. A testvérpár napokon keresztül sírtak, hiányolták egymás társaságát. Nem tudhatják mikor látják utoljára egymást. 
Lilly most 17 éves, és még mindig az árvaház lakója. Szegényt senki nem akarta magával vinni... Miért? Csak azért mert szeplős? Vagy azért mert szőke hosszú haja van? Nem tudhajuk. Egy biztos, az évek során nagyon szép lánnyá, bocsánat nővé cseperedett az a pici szeplős lány. Ő a legszebb az egész árvaházban. Ahhoz képest hogy 7 évvel ezelőtt senki sem szerette most nagyon sok barátot tudhat magáénak.  Most hogy alig fél év múlva el kell hagynia az árvaházat eléggé megviselt lett.
Mit fog kezdeni az életével a nagy világban?
Hol fog dolgozni?
Lesz egyáltalán fedél a feje felett?
Megtalálja valaha a testvérét?
Talál magának barátokat az árvaházon kívül is?
Ezekre a kérdéseke a későbbikeben tudjuk meg a választ....


4 megjegyzés: