2012. július 25., szerda

6. rész - Váratlan utazás



-          Figyeljetek srácok, valamit sürgősen meg kell osztanom veletek. Sajnálom, hogy csak most szólok, de holnap sürgősen Svédországba kell utaznunk.
-          Micsoda? – ugrott fel Niall. A srácok elképedve figyelték a menedzserüket. Egyszerűen nem hittek a fülüknek. Miért kell ilyen gyorsan elhagyniuk a várost? Annyi minden elintézni valójuk van. Niall-nek az járt a fejében hogy holnap elmegy Lilly-hez beszélgetni vele. Erre bumm korán reggel indul a gépük Svédországba.
-          De mégis miért? – akadozott Louis hangja.
-          El kell kezdeni felvenni az új CD számait mivel ki fogunk futni az időből és manapság sok a dolgom elfelejtettem ezt az egészet közölni veletek. – magyarázta Paul. – Szóval holnap reggel 9kor jön értetek a kocsi, ami elvisz titeket a repülőtérre. Ne késsetek el! – adta ki a parancsot.
-          Na de..- közbe akart szólni a barna bőrű Zayn gyerek de a menedzser félbeszakította.
-          Nincs de. Induljatok pakolni. Most! – mordult rájuk.
Louis és Niall bedurcázott, felpattantak a helyükről és a szobájuk felé vették az irányt. Mind a ketten morcosan csapták be az ajtót. Paul és a megmaradt 3 srác kérdőn nézett utánuk. A többi fiúk is nagyon mérges volt a menedzserre. Miért kell ilyen feledékenynek lennie. Később Liam, a bongyorka és a zselézett hajú is csatlakozott barátjukhoz. Mindegyik fiú szomorúan pakolt a bőröndjébe. Semmi kedvünk nem volt az utazáshoz. Egyedül talán Zayn élvezte ezt az egészet, de nem is értem miért.
Niall felment Twitterre, majd ezt osztotta meg a követőivel:

NiallOfficial :Miért pont olyankor kell elmenni amikor semmi kedvem nincs? Pont most, amikor kezdeményezhettem volna.. super”

Többen válaszoltak a srácnak, hogy ezzel mire akar célozni, de nem válaszolt. Úgy gondolta nem szeretné megosztani a külvilággal a féltett érzéseit.

Eközben Louis zavartan feküdt az ágyán. A szobája olyan volt mintha egy bomba robbant volna. A ruhái össze vissza szét voltak dobálva. Őt ez hidegen hagyta, ott heverészett és Lilly járt a fejében. Azon gondolkozott hogy mit mondott neki lány. Annyira ismerős volt neki a története mintha hallotta volna… Őt és a tesóját szétválasztották, nem is tud róla. De miért annyira ismerős neki? Csak úgy töri a fejét hogy hol hallotta de nem jut eszébe. Hogy lehet ekkora bolond ez a srác? Hogy lehet hogy nem ismeri fel a saját élettörténetét. Ő az akiről Lilly annyit mesél. A szeretett bátyus akit elveszített 10 évesen. Egy biztos Louis-t sem az eszéért szeretjük.

Harry szobája is egy csatatérre hasonlított. Csak nála még a szennyes is szét volt dobálva. ÉS a csodálatos szagokról ne is beszéljünk. Vajon mikor szellőztetett utoljára a srác? A padlója nem is látszódik a sok ruhadarabtól és a különféle tárgyaktól. Miután Harry bepakolt a bőröndjébe leült az ablakpárkányra és azon gondolkozott melyik lányt viszi el a kedvenc szállodájába egy kis hancurra. Talán Susit? Vagy Emily-t? Vagy netalán Zoé-t? Vagy tán Lilly-t? A mi szépséges Lilly-nket? Szegény lány még azt sem tudja hogy ez a szexre kiéhezett fiatalember azon töri a fejét mikor tudja ágyba vinni szegénykét… Borzasztó ez a srác. Remélem egyszer talál egy olyan lányt aki mellett megállapodik és nem csak az ungabunga miatt van vele.

Térjünk át a mi Payne fiúnk szobájába. Itt mindig rend és tisztaság van. Liam nem arról híres hogy szétdobálja a cuccait és disznó ólban él. Liam is nagyon nehezen fogadta el hogy el kell utazniuk. Valamiért olyan érzése van hogy ott olyan lesz amit nem szeretne átélni. Tudni kell a mi picike srácunkról hogy 2 hónapja szakított a barátnőjével Daniellel azért mert a lány megcsalta míg ő turnézott. A fiúnak nagyon rosszul esett, az amit a lány csinált a háta mögött. Mindig megbízott benne és azt hitte örökre együtt lesznek… Liam nehezen dolgozta fel a szakítást. Kezdetben naphosszakat sírt a lány elvesztése miatt. Dan többször ment el hozzájuk vissza könyörögni magát de nem sikerült neki. A srácok nem engedték barátjuk közelébe a göndör hajú démont.

Zayn pedig miután bepakolt a bőröndjébe felhívta az édesanyját mert rettenetesen hiányzik neki a családja. Olyan régen nem látta őket.. Sajnos a karácsonyt is nélkülük kellett töltenie mivel nem volt ideje haza utazni a fellépések miatt.

A srácok zaklatottan feküdtek le az ágyukba, kíváncsian várták a holnap reggelt. Valahogy nincs kedvük a sok sikítozó rajongóra a reptéren. Soha nem mondták ki de néha már tényleg sok hogy minden lépésüket követik. De tudhatták hogy ez a sztárság ára.

*

Eközben Lilly az ágyában forgolódott. Nem tudott elaludni. Folyton csak Louis-on járt az agya. Miért jött el hozzá? Hogy kinevesse? Hogy a lelkébe gázoljon? Miért kellett eljönnie? Miért nem tudott otthon maradni a seggén? Teljesen felhúzta az agyát. Hogy mondhatott olyat neki hogy költözzön oda hozzájuk? Mit szól ehhez a barátnője, és a srácok? Vajon tudtak arról hogy eljött hozzá?


(Ajánlott zene én ezt hallgattam amikor ezt a részt írtam :))




Lilly felült az ágyába és magához szorította azt a képet amit nagy becsben tart. Annyira hiányzik a családja hogy azt nem tudnám nektek leírni. Borzalmas érzés lehet neki egyedül. Emlékszik arra amikor elmentek nyaralni Magyarországra. A családja nagyon szeretett utazni. Volt olyan amikor bejárták Angliának több városát egy lakókocsival. Olyan sok szép élmény fűzi Magyarországhoz is. A Balaton partján volt egy játszótér ahova sokszor járt a bátyjával. Olyan jól eljátszottak, és tényleg boldog volt vele.

-          Nézd Nath milyen szép homokvárat építettem. – mutatta a bátyjának a várat.
-          Ez tényleg szép lett hugica. Büszke vagyok rád. – simogatta meg a húga fejét a kisfiú és egy puszit nyomott a homlokára.
-          A tiéd jobb lett mint az enyém, de nem sajnálom. Hisz te mindig ügyesebb voltál nálam..
-          Anya, nézd mit építettem. – mutatta a kislány az anyukájának.
-          Nagyon ügyes vagy picim büszke vagyok rád. – Em a karjára vette 5 éves kislányát és jó szorosan magához ölelte. Egyszerűen imádta a gyerekeit. Mindent megtett volna értük. Számára a gyerekei a megváltás volt. Annak idején a férje rengeteget dolgozott hogy legyen miből megélniük, így szegény asszony néha egyedül volt otthon. De aztán amikor Nath megszületett volt kivel lennie. Az üres ház megtelt élettel. Tényleg mindent megtett azért hogy a gyerekei boldogak legyenek.
-          Gyere Lilly! Menjünk bele a Balatonba, olyan jó a víz. – húzogatta a lány lábát a kis barna hajú Nath. Emma letette lányát és nézte ahogy a fia megfogja a testvére kezét és együtt befutottak a magyar tengerbe. A szeméből a könny is kicsordult annyira büszke gyermekeire hogy ilyen jó testvérek.

Lillynek is kicsordult egy könny a szeméből. Miért fordult ilyen rosszra az élete? Miért pont akkor kellett elmennie annak a kamionnak? Miért pont az ő családját tette tönkre? A rokonai miért nem keresték fel? Miért nem vették magukhoz a testvérpárt. Ha akkor ez így történik akkor még most is együtt lehetne a bátyjával. Ezek a kérdések rajzolódnak az agyában évek óta. Karácsonyig olyan magányos volt és most hirtelen itt van neki Louis. Nem érti mit érezhet a srác iránt, de egyet biztos. Egy jó barátra talált szert benne. Valamiért érezte hogy ebben a srácban megbízhat. Neki bármit elmondhat. De miért érez ilyet? Miért van az hogy ha a srác a közelében megváltozik a kedve?
-          Anya, apa és Nath! Bárhol vagytok, remélem tudjátok hogy nagyon szeretlek titeket és soha nem fogom elfelejteni azokat az emlékeket amiket közösen éltünk meg. Nekem ti az életem tartoztok. Bármi is történt 7 éve, én ugyan úgy szeretlek titeket, sőt még sokkal jobban. – a képet még szorosabban ölelte magához és egy könnycsepp is kicsordult a szeméből. – Most és mindörökre…


Remélem tetszett ez a rész is..:) 
6 komi és jön az új rész :)) 

6 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
  2. ungabunga :DDD ezen sírtam :DD kövit gyorsan! :)

    VálaszTörlés
  3. még mindig nagyon jó! siess a következővel :) xx

    VálaszTörlés
  4. nagyon jó rész lett. 'ungabunga' ezen én is besírtam. légyszi hozd hamar a kövit. :)

    VálaszTörlés
  5. bocsi hogy mégcsak most írok először komit de mégcsak most találtam rá a blogodra!!!!nekem nagyon tetszik!!!siess a kövivel!:D

    VálaszTörlés
  6. Nekem is meg kell említenem az 'ungabunga' - t. :D
    Csak így tovább! Folytatást!

    VálaszTörlés