2012. július 21., szombat

4. rész - A koncert




Lilly szeméből kicsordult egy kósza könnycsepp. Valóban igaz lenne? Ott énekeljen mindenki előtt? Ráadásul a kedvenc bandájával? De hát miért? Nem érdemli meg. Ki ő? A fiúkhoz képest egy senki, sőt még annál is rosszabb. ( Valóban így lenne? Ő egy senki? )
-          Menj már! – bökdöste barátnőét Alex. – Mindenki téged néz.
-          Mi? Én oda? – suttogta Lilly. – Nincs is jó hangom…
-          NE bolondozz! Menj ez egy kihagyhatatlan ajánlat. – taszigálta a színpad felé Elena.
-          Na gyere Lilly. – mosolygott szépséges főszereplőnkre Harold, azzal a csábító mosolyával közben a lány felé nyúlt a kezével.. A lány lassan tette meg azt a pár métert a színpadig. Sok minden lefutott az agyában. Ott állt a srácok mellett teljes életnagyságban. Rettenetesen izgult. A szőke démon Louis és Harry között állt. Valami fura érzés kerítette hatalmába, de ezt betudta annak, hogy kik mellett áll. Ha tudná hogy a bátyja ott áll mellette teljes életnagyságban vajon hogyan reagálna? Oly sokáig várta ezt a pillanatot és tessék.
-          Szóval arra gondoltunk hogy egy duettet fogsz énekelni Louis-al. – nevetett Niall.
-          Én? Duetett? Hisz nem is tudok olyan dalt amit duettbe énekelhetnék. – ellenkezett Lilly.
-          Nyugi Lil, tudjuk, hogy van egy kedvenc számod az Summer Paradise a Simple Plan-tól. .. Louis csak a te kedvedért megtanulta és szeretné, ha elénekelnéd vele. Ugye Louiskám? – bohóckodott a bongyorka.
-          Így van, szóval ragad meg a mikit és kezdődjön a szám! – Zayn beintett és már indult is a zene. Lilly nagyon ideges volt, de amikor elindult a kedvenc zenéje bele élte magát és énekelni kezdett.
-          My heart is sinking
As I'm lifting up .. 
 Tiszta hangja mindenkit elvarázsolt. A 1D-s fiúk tátott szájjal nézték végig a duettet. A testvér pár úgy énekelt a színpadon, mint még soha. Senkit nem láttam még így bele élni a dalba. A család ismét együtt van, de csak egy dal erejéig, vagy talán Louis-nak eszébe jut testvére és felismeri? A dal vége után senki sem tudott megszólalni, mivel tátott szájjal bámulták őket. Még Lilly barátnői sem tudtak köpni- nyelni.

-          Wooowww.. – kiáltott bele a mikrofonba Harold. Ő tért észhez legelőször. – Ez aztán duett volt a javából. Lilly ez egyszerűen csodálatos volt. Még hogy nincs jó hangod..
-          Köszönöm szépen a lehetőséget. – mosolygott a lány.
-          Ugyan, mi köszönjük. És szeretnénk, ha a következő dalt is velünk énekelnéd. Az utolsót. – kedveskedett Niall.
-          Azt már meghagynám nektek. Nekem ez is épp elég nagy öröm volt. – Lilly visszaadta a mikrofont Zayn-nek és lement a színpadról. Majd a fiúk bele kezdtek az utolsó dalba a Forever Young- ba.
-          Lilly ez csodálatos volt. – ugrott Alex a lány nyakába.
-          Ne bolondozzatok… - pirult el Lilly.
-          Annyira felszabadult voltál a színpadon, és úgy énekeltél Louis-al mint ha 1000 éve énekelnétek. Tényleg csodálatos volt. – ámuldozott Elena. A lányok még az utolsó számot is végig tombolták majd elmentek meginni egy puncsot. Lehet hogy ez volt az első és utolsó alkalom hogy láthatták a fiúkat, egyszerűen imádták. Ki tudja mikor jutnak el egy ilyen koncertre? Lilly nagyon szeretett volna beszélgetni a srácokkal, de amikor visszanézett már sehol sem látta őket. Biztos halaszthatatlan dolguk akadt és menniük kellett.

*

A srácok a koncert után úgy gondolták maradnának beszélgetni az itteni lányokkal. Louis meg akarta keresni azt a lányt akivel olyan felszabadultan duetteztek. Meg szeretné közelebbről ismerni. A mi pici Niall-unk szerelembe esett. Volt egy lány aki rabul ejtette a szívét. Olyan aranyosan fürkészte a tömeget. Sehol nem látta a lányt, de már a barátait is elveszítette. Az előbb még mellette voltak, de aztán eltűntek. A szőke csávóhoz oda ment egy-két árva és kért tőle autógrammot. Niall kedvesen kérdezett az életükről, nem akart bunkónak tűnni.
Eközben Harold, a nőcsábász kivetette hálóját egy szegény lányra.
-          Sziia. – lépett Harold Lilly mögé. Szegény lányra a frászt hozta.
-          Sziia. – dadogta ijedtében a szőke szépség. – azt hittem már elmentetek.
-          Nem, maradunk még egy kicsit. Tudod nagyon jók voltatok a színpadon. LE a kalappal, nem hallottam még egy ilyen szép hangot… - bókolt a srác Lil-nek, talán úgy gondolta őt könnyebben az ágyba tudná csalogatni.
-          Köszönöm szépen. Tudod ti is nagyon jók voltatok. Egy kis életet csempésztetek az árvaház falai közé . – mosolygott a lány. – Köszönjük hogy elvállaltátok.
-          Ohh miénk volt a megtiszteltetés..
Harry és Lilly nagyon jól elbeszélgettek, megtalálták a közös hangot. Louis és Niall egyszerre pillantottak oda a puncsos asztalhoz. Harry és Lilly ott nevetgéltek. Niall-nak rosszul esett hisz barátja sokkal sikeresebb a nők terén mint ő. Biztos el fogja happolni előle azt a lányt akit kinézett magának. Szomorúan kullogott oda a menedzseréhez, aki látta rajta hogy valami nem stimmel, de a srác nem akart rá kérdezni hisz érezte hogy ezt nem itt kell kitárgyalni.
Egy idő után csatlakozott a beszélgetéshez Liam és Louis is. Nagyon jól elvoltak, elhülyültek.
A srácok csodálták hogy a lánynak nincsen se telefonja, se Twittere de még Facebookja sincs.
-          És akkor hogy tudakozol? Van valakid az árvaházon kívül? – tett fel egy olyan kérdést Harry amire Lilly nem számított. El is szomorodott egy kicsit, hisz ez a téma nehezen érintette.
-          Hát, igazából sehogy. Jó így nekem. A második kérdésre a válasz pedig az hogy valahol a nagyvilágban vannak rokonaim csak valahogy nem érdeklem őket. Amikor ide bekerültem nem jöttek kihozni inkább itt hagytak egy 10 éves lányt a sok idegen között. Nem hogy a rokonokkal lehettem volna, és van egy bátyám is. Ki tudja él-e még.. róla sem hallottam semmit..
-          Ohh, ezt szomorúan hallom. – tördelte kezeit Niall. Ekkor kapott egy SMS-t a Paul-tól.
-          Srácok mennünk kell. Az előbb írt egy SMS-t Paul hogy a kocsiban vár. Dolgunk van.. – mondta szomorúan a szőkeség.
-          Hát, nagyon örülök, hogy megismerhettünk Lilly. – ölelte meg a lányt a Malik fiú.
-          Tényleg szép hangod van, ha úgy gondolod majd dolgozhatnánk együtt. – kacsintott a lányra Harold, aminek Niall nem nagyon örült.
-          Sziasztok srácok, én köszönöm ezt a hatalmas lehetőséget. Valóra váltottátok az egyik álmomat. – mosolygott rájuk a lány 1000 wattos mosolyával.
-          Viszlát Lilly, remélem látjuk még egymást. – Louis is megölelte a lányt, és amikor érintkezett a testük valami nagyon furcsa bizsergést kerítette hatalmába. Nem tudom megfogalmazni mi lehet ez de egyszerűen a hideg végig futott a hátán. Miután elváltak, belenézett a lány szemébe és valamiért nagyon ismerős volt neki. Nem foglalkozott vele inkább elindult a kocsi felé úgy ahogy a többiek is kivéve Niall-t.
-          Tudod Lilly, nagyon örülök ennek a koncertnek. Remélem, még találkozunk, akár itt akár a Londonban. – Niall-nek csak úgy csillogott a szeme, és ezt a lány is észrevette.
-          Én is remélem, de menj mert nem akarom hogy miattam leszidjanak. – unszolta a lány a kijárat felé az ír gyereket. A srác búcsúzás kép megölelte a lányt majd elhagyta az árvaház területét.
A fiúk nagyon jól érezték magukat a koncert alatt. Annak pedig kifejezetten örültek hogy Louis is feloldódott és nem volt olyan búskomor a hangulata mint amikor elindultak. Egész úton azt tárgyalták, hogy Lilly-nek milyen jó hangja van, és de jó lenne, ha felfedeznék. Paul is azon gondolkozott, hogy ha ki jön, az árvaházból felkeresné a lányt és felajánlana neki egy szerződést. Vajon elfogadná a lány? Ez lenne számára a siker kapuja? Ki tudja…
Louis egész úton csendben volt és az utat figyelte. Nem tudta elfelejteni azt az ölelést és azokat a csillogó szemeket. Tán bele szeretett a saját húgába? Vagy tán felismerte azokban a csillogó szemekben az ő pici húgát? Ki tudja egy biztos valami fura érzés keltette hatalmába, amit nem tudott megmagyarázni. De kinek beszélhetne erről? Hisz senki sem tudja hogy van egy testvére aki a fene tudja merre van. Ahogy azt sem tudják hogy szegény árva és a Tomlinson család csak a fogadott szülei. Most kinek beszéljen a gondjairól? Szegény Louis teljesen elveszettnek tűnik..

*

Lilly nagyon boldogan feküdt le aznap este az ágyába. Az egyik álma vált valóra. Úgy hogy alvás előtt még hálát adott istennek, hogy ilyen csodálatos és angyali apácák veszik körül, akik ilyen ajándékkal ajándékozták meg. Gyorsan visszabújt az ágyba és elaludt. Nagyon szépet álmodott aznap este. A szüleivel találkozott egy gyönyörű réten.
-          Látod anya. Az álmom egyik része már sikerült, mert kitartó voltam, ahogy tanácsoltad. Soha nem fogom feladni az álmomat..
-          Nagyon büszkék vagyunk rád és a testvéredre is. Csodálatos gyerekek lettetek. – könnyezett meg az édesanyja.
-          Igen kislányom, tényleg nagyon büszkék vagyunk rád és Nath-re is.
-          Tudjátok merre van? Él még? – faggatózott a szöszi csajszi, tudni akarta, hogy él-e még szeretett bátyja.
-           Igen él . – bólogatott az édesanyja.
-          És merre van? Kérlek áruljátok el, szükségem van a bátyámra. – könyörgött Lilly.
-          Ezt sajnos nem tehetjük meg, de minden időben meg fog történni. Gondolj a jövődre és nagyon vigyázz magadra.
-          Szeretlek titeket és rettenetesen hiányoztok..
-          Te is nekünk picim…. – Lilly jó szorosan megölelte a szüleit majd eltűnt a rétről helyette pedig a szobájában ébredt fel.


/ 3 héttel később /

Egyre közelebb vannak a vizsgák és Lilly rettenetesen izgul. Vajon minden rendben lesz? Mi lesz vele az árvaházon kívül? Hol fog lakni? Miből fog megélni. Itt van január vége, nemsokára a születésnapja lesz. Aztán viszont látásra árvaház, helló nagyváros. Új élet.. Biztos felkészült erre ez a törékeny lány?
Jelenleg kint ül a kertben és az újságokat lapozgatja hátha talál egy olyan lakást ami megfizethető és be is tudna költözni. De honnan lenne pénze kifizetni az első havi lakbért? Keresését egy idegen zavarta meg.
-          Sziia. Zavarlak? – kérdezte tőle a rejtélyes idegen, vagy tán nem is olyan rejtélyes?
-          Hát te? – dadogta a lány… - Mit keresel itt? 

6 komi és jön az új rész :))

Azért remélem tetszett ez a rész is..:) 

7 megjegyzés:

  1. húúú.. nagyon jóó rész lett.. kíváncsian várom a folytatást.. az is érdekel ki lehet a rejtélyes idegen.
    Annyira megható volt az amikor a szüleivel beszélt.. nagyon remélem h nem szeret bele Lou Lilly-be..:D
    siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jóóóó *-*
    kíváncsi vagyok a folytatásra :DD
    siess a kövivel pls. :D

    VálaszTörlés
  3. nagyon tetszik:) ez egy különleges fanfiction az biztos:) így tovább! kíváncsian várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
  4. naaaaa :D miért itt kellett abbahagyni :D ? most haragszok :D btw nagyon jó lett ez a rész is :))xx

    VálaszTörlés
  5. nagyon jó!légyszi siess a kövivel!!:)

    VálaszTörlés
  6. omg nagyon jó rész lett. nagyon érdekel h ki az az idegen aki "megzavarta". légyszi hozd hamar a kövi részt. :D

    VálaszTörlés
  7. ezt ha elképzelem, mint mondjuk egy sorozatot, akkor ugyan olyan: mindig a legjobb résznél haggyátok abba! :( siess a kövivel! :))

    VálaszTörlés